Skrivet av: LasseVbg | februari 27, 2020

Skamligt…

Ann Linde, den socialdemokratiska utrikesministern, är i Saudiarabien för att förhandla fred i Jemen.

Jag det är fantastiskt. Med ena handen så säljer Sverige vapen till både Saudiarabien och Förenade Arabemiraten som bombar skiten ur civilbefolkningen i Jemen. 85000 döda men det är inte tillräckligt för Sverige. Mer vapen dit så vi kan tjäna några spänn.

Ann Linde är ju en speciell människa och en sorglig representant för Sverige. Hon vägrade att kalla högerfascisternas kupp i Bolivia för en kupp och tyckte det var bra att man gjorde ett omtag eftersom valet enligt henne kunde ifrågasättas. Nu hycklar hon runt i Saudiarabien och låtsas som att Sverige är oskyldigt i kriget.

Och dessa följdleveranser som det alltid ursäktas med när Sverige kränger vapen till krigförande. ”Nä, det är bara följdleveranser, inget farligt, vi måste ju fullfölja vad vi avtalat”.

Om det fanns någon moral i Socialdemokratin så skulle det istället vara så att när vi kränger vapen (vilket vi inte ska) så ska det avtalas att om ni börjar använda dom i krig, och inte minst mot civilbefolkning, så kan ni se i stjärnorna efter några följdleveranser.

Jamen säger ni, då får ju inte Sverige sälja några vapen. Men vad bra då, precis som det ska vara.

Så här lågt har Sverige sjunkit…hyckleri, feghet, omoral på högsta nivå.

Och skurkföretaget Saab får hålla på med regeringens goda minne…

Jag skäms å Sveriges vägnar.

 

 


Lämna en kommentar

Kategorier